Tantrická masáž – Káťa

Tantrická masáž – Káťa

Představujeme naši tantrickou masérku Káťu, která se stala příjemnou posilou našeho týmu. Díky její oblíbené józe z ní vyzařuje klid, pohoda a mladistvá životní energie. Více o dalších masérkách na našem novém webu – www.tantrapardubice.cz 

 

 

IMG_8609zVždy jsem se zajímala o to, jak velký vliv na lidské zdraví má stav naší psychiky a celková životní spokojenost.

Již na střední škole jsem se zabývala stravou a tím, jak nás ovlivňuje, co každý den jíme. Na vysoké škole jsem se setkala s jógou. Ta se okamžitě stala mou věrnou společnicí a průvodkyní.

Nejdříve jsem vnímala, jak se moje tělo čistí a stává pružnější. Postupně jsem si uvědomila, že umím mnohem lépe dýchat. Že dokážu vnímat to, co mi nedělá dobře. Začala jsem být citlivější a vědomější k sobě samé, svému tělu i duši. Na svých lekcích jógy se snažím předávat, že každý je svůj vlastní učitel podobně jako v tantrických masážích.

„Tantra masáže jsou pro mě úžasným spojením pochopení krásy těla s celkovým zklidněním a načerpáním nové životní energie a lásky.“

Vědomý dotek přivádí do přítomného okamžiku a vytváří tak prostor pro uvědomění toho, co je pro nás skutečně důležité.

Tantrická masáž prohlubuje vnímání a probouzí smysly.

Je o prožitku přítomného okamžiku a uvědomění krásy obyčejného bytí. Pomáhá celkovému uvolnění a načerpání nové životní energie.

Léčí pomocí něžného doteku, lásky, přijetí sebe sama a své sexuální energie.

Kompletní nabídku a informace o našich tantrických masážích najdete na webu www.tantrapardubice.cz

O AUTOROVI

Hana Brychová

Majitelka salonu HATEA

kOMENTÁŘ ( 1 )

  • Karel

    Poděkování za krásně prožité dvě hodiny tantra masáže. Katko jsi velice schopná a šikovná masérka. Karel

Přidejte komentář